Sportsnytt

Det aller viktigste kan vi bare slå fast med en eneste gang: Vi nordmenn har nok en gang fått bekreftet det alle egentlig visste fra før, nemlig at vi er best i verden på ski. Stedet vi fikk denne bekreftelsen var selvsagt i VM i Falun hvor vi vant sprintfinalen både i herre- og kvinneklassen. Navnene som gjorde oss alle så stolte var nok en gang Petter Northug og Marit Bjørgen.

De første rundene av kvartfinalene i Champions League er spilt. Den største overraskelsen fikk vi på Emirates Stadium i London. Her var Arsenal store forhåndsfavoritter mot Monaco, som mistet mange av sine beste spillere før sesongen. Likevel gikk hjemmefansen slukøret hjem da Monaco vant 1-3. Det betyr likevel ikke at håpet et ute for Arsenal. Hvis de klarer å score tre mål i Monaco, er muligheten absolutt til stede.

Nå er også GET-ligaen i ishockey i gang. Det mest spennende for alle er selvsagt om noen kan klare å vippe Stavanger Oilers og Vålerenga av pinnen i år. De mest ihuga supporterne i Sarpsborg som følger Sparta Warriors håper nok definitivt at det vil bli deres tur i år. Siste gang de klarte å ta med seg trofeet hjem var i 2011.

Roger