Norske Liverpool supportere

Det er ingen hemmelighet at engelsk fotball er svært populært blant Norges fotballinteresserte innbyggere. Et av lagene med desidert størst fanskare her til lands er fotballklubben Liverpool. Det finnes til og med en egen offisiell norsk Liverpool supporterklubb, hvor norske Liverpool supportere kan holde seg oppdatert på nyheter om laget, samt følge med på tabellen, statistikk og ryktebørsen.

Søtt laget til seier med likesinnede

Når Premier League er i gang sitter norske supportere klistret til skjermen, enten i sin egen stue eller på en fotballpub, kledd i sine røde og hvite drakter for å heie laget frem til seier. Den største gleden for en fotballsupporter er samholdet de føler når de treffer andre likesinnede fotballinteresserte.

Supporterutstyr skaper samhold

Effekter og supporterutstyr er med å på å skape, samt opprettholde dette samholdet. Setter du foten innenfor døren til en sportspub rundt Premier League sesongen, skal det ikke være vanskelig å se hvilke supportere som holder med ditt favoritt lag. Norske Liverpool supportere trenger ikke reise helt til England for å skaffe seg supporterutstyr. Kopshop selger nemlig alt en kan tenke seg av Liverpooleffekter, fra klær og suvenirer til drakter og Liverpool inspirerte farsdagsgaver.

La barnet få en rød start på livet

Samholdet og gleden som kommer av å se sitt favorittlag prestere kamp etter kamp og klatre opp tabellen, er en helt unik opplevelse kun fotballfanatikere forstår. Enda større blir samholdet når du og kompisene heier frem favorittlaget, kledd i lagets drakter og supporterutstyr. Er du en Liverpool supporter som venter barn? Da kan du glede deg over at det er mulig å få tak i Liverpool effekter for babyer. Alle nyfødte får gratis medlemskap i den norske fan klubben slik at de får en god rød start på livet.

admin