NHL – Stanley Cup Play sluttspillene er i gang

Igjen er sluttspillene i Stanley Cup i gang, og verdens mest prestisjefylte hockeyliga går mot slutten for 2017-sesongen. Vi er kun inne i første av de totalt fire rundene, men det er ingen tvil om at spenningen allerede er høy blant hockey-fans verden over.

Det er sjelden det blir fullt så hett i supportermiljøet som det blir rundt Stanley cup, og dette er også den perfekte anledningen for å vise frem hvilket lag i NHL det er man virkelig støtter. Enten det er luer, skjerf eller drakter – det kan uansett ikke bli for mye akkurat nå!
Første par ut i sluttspillet var New York Rangers mot Montreal Canadiens. Etter 3 av 7 kamper ligger nå ledelsen hos Canadiens, og etter resultatene å dømme kan det nok være at dette er fortjent for kanadierne. Neste par ut ligger likt etter de to første kampene, noe som betyr at det ikke er godt å vite om det er Ottawa Senators eller Boston Bruins som ligger best an i forhold til å gå videre i sluttspillet.

Toronto Maple Leafs og Washington Capitals har også kun spilt to kamper, og ligger likt etter disse to. Capitals tok dog hjem President’s Trophy i år, og har i tillegg ligget godt an ellers i sesongen, så det er kanskje ikke utenkelig at det er dette laget som går videre. Når det kommer til Pittsburgh Penguins og Colombus Blue Jackets har det vært barneskirenn for pingvinene, og de leder nå med tre seiere. Her er det stor sannsynlighet for at det er nettopp Penguins som går videre.

Nashville Predators, St. Louis Blues og Anaheim Ducks leder alle uten tap i sine kamper, og ligger godt an for å komme videre. Edmonton Oilers leder også, men med ett tap kan dette gå begge veier for Oilers.

admin