Musikknytt

Selv om det er lenge til sommeren er det ingen grunn til at du ikke kan begynne å planlegge noen av musikkbegivenhetene allerede nå. Noen av festivalprogrammene begynner nemlig å bli spikret.

OverOslo kan by på en rekke attraktive artister. Blant disse finner vi OnklP & De Fjerne Slektningene, Kim Larsen og Gabrielle. Her kan man altså forvente å nyte både utsikt, øl og god musikk på en gang. By:Larm har også offentliggjort sitt program. Her blir vi fristet med blant annet Einherjer og Vinnie Who. Øyafestivalen kommer til å kunne tilby blant andre Sondre Lerche og Susanne Sundfør.

Hip-Hoperen DMX har gitt ut et nytt album. Dette heter «Redemption of the Beast». Med tanke på at det er tre år siden hans forrige album, så er nok dette noe fansen har etterspurt. En annen artist med en stor fanbase som har kommet med et nytt album i 2015 er Marilyn Manson. Dette heter «The Pale Emperor». En bedre oppsummering av hans image finnes neppe.

R&B-artisten Akon vil forsøke å vise oss at han mestrer mer enn bare en sjanger. Akkurat nå jobber han nemlig med fem ulike album, og de skal alle være i ulike sjangre. Smakebiter finnes på nettsiden hans.

Roger