Hold deg oppdatert på Casumo nyheter

Hos Casumo er det alltid noe nytt som skjer. Enten dette er nye titler eller forskjellige bonuskampanjer, finnes det alltid en god grunn til å holde øyne og øre åpne og følge med på hva som skjer i Casumo-verdenen. Slik kan du sørge for at spillopplevelsen din hos Casumo blir optimal, og at du får utnyttet bonuskampanjene deres for alt de er verdt. I denne artikkelen ønsker vi å gi en rask oversikt over nyheter hos Casumo denne sommeren.

Nye titler

Casumo har lagt til en lang rekke nye titler de siste månedene. Casumo er ett av få nettcasinoer som har Push Gaming-spill på sine sider. Push Gaming er en relativ ny og hipp spillutvikler som få har rukket å høre om. Casumo har 13 av deres spill i sitt spillutvalg, og de er definitivt verdt å prøve. I juli har Casumo også fått tak i Zeus God of Thunder, Gold Cup og Moon Princess og er alltid på utkikk etter å legge til nye titler i sitt arsenal. Det kan være lurt å følge med på Casumo sin Twitter-feed for å få de mest aktuelle oppdateringene om spillnyheter.

Nye kampanjer

Gjennom hele sommeren har Casumo kjørt en rekke kampanjer, og det er ingen grunn til å tro at det vil stoppe i den nærmeste fremtiden. Gjennom juni og juli har Casumo avholdt daglige reel race kampanjer med opptil 50 000 kroner til vinneren. I tillegg til dette kjører de sine vanlige Super Spins hver Søndag hvor en kan vinne opptil 30 000 kroner, og de deler også ut en rekke gratisspinn. Det er derfor god grunn til å følge nøye med hos Casumo for å ikke gå glipp av deres bonuskampanjer som kan forandres fra uke til uke.

admin