Her er årets makeup-nyheter

Makeup er i vinden som aldri før, i alle fall har avansert makeup som før bare var vanlig blant profesjonelle blitt allemannseie. De siste årene har interessen for makeup blant mange unge og voksne kvinner økt betraktelig, og på nettet finner du en haug av inspirasjonssider rundt temaet. Om du bare har basiskunnskaper fra før, har du fortsatt mye spennende foran deg.

make up_332182442

Noe av de mest populære i dag er contouring, som er en hudsminketeknikk som fremhever og skjuler ønskede kvaliteter ved hjelp av mørke og lyse farger som etterligner skygger. En annen ting som har blitt het de siste årene er high-light, som brukes for å fange lyset slik at huden skinner på ønskelige og naturlige plasser som gir glød.

På YouTube finnes det et hav av gode instruksjonsvideoer, eller «slik-gjør-du-det-videoer» på makeup. Den siste tiden har flere norske aktører også blitt stor der, og der viser de avanserte og enkle teknikker som du kan lære deg selv. Nyhetene på markedet endrer seg stadig, og det er mange elementer å holde styr på om du hele tiden vil være i takt med utviklingen. Og uansett om strobing, contouring, baking eller winged eyeliner er din greie, finnes det i dag mye inspirasjon fra folk som gjerne deler på kunnskapen på nettet.

admin