Det siste fra pokerverdenen

Poker er et populært spill i Norge, men likevel noe vi ikke så hører så mye om i media. Kanskje er dette fordi det fortsatt har et ufortjent dårlig rykte, for det er definitivt ingen som kan nekte for at poker er spennende!

Norske håp i Monte Carlo

Helt i slutten av april arrangerte PokerStars sitt National Championships Monte Carlo, og her var det en nordmann som hadde kommet for å gjøre business. Børge Sandsgaard kom til finalen av poker-NM i 2016, og har derfor mye ammunisjon å komme med i en slik konkurranse. Den 30. april spilte han seg helt til 3. plass i Monte Carlo-mesterskapet, og tok hjem en premie på over 80 000 euro. Dette er en stor prestasjon for nordmannen, og hans absolutt største gevinst så langt.

PokerStars Championship Monte Carlo ble avholdt i begynnelsen av mai, rett etter National Championships Monte Carlo, og dag tre med Main Event hadde hele seks norske deltakere. Dessverre så det ut til at alle gode ting ikke var tre for nordmennene, ettersom alle seks måtte si farvel denne tredje dagen. Det var Andreas Høivold som endte som beste nordmann, og det på en 75. plass. Her er det bare å håpe på bedre hell og lykke neste gang!

Garantert ti millioner dollar til årets WSOP-vinner

Det høres kanskje utrolig ut, men 888poker garanterer altså en premie på ti millioner dollar til årets vinner, dersom denne har kvalifisert seg gjennom 888poker. Dette er gode nyheter også for norske pokerspillere ettersom denne kvalifiseringen er åpen for oss. Det er selvsagt mange muligheter for å kvalifisere seg til WSOP, men dersom man har muligheten til å ta hjem en premie på ti millioner dollar så har man jo en ekstra gulrot!

Samtidig har WSOP erklært at November Nine ikke lengre vil finne sted, og man får dermed ikke et tre måneders opphold mellom kvalifiseringer og finalebord.

admin